Seminar UKPHT: Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia

Senin 29 April 2019, Unit kajian Pengandalian Hama Terpadu (UKPHT) – Departemen Proteksi Tanaman - IPB memiliki agenda seminar rutin, seminar kali ini UKPHT-PTN mengundang tiga peneliti sekaligus staf pengajar dari Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan Malaysia, yaitu Dr. Nurul Wahida Othman (Centre for Insect Systemathics); Dr. Izfa Riza Hazmi (Centre for Ecosystem Management and Natural Resourches) and Assoc. Prof. R. Salmah Yakoop (Centre for Ecosystem Management and Natural Resourches).

Ketiga peneliti ini membawakan topik seminar masing-masing, yaitu Dr. Nurul Wahida Othman: “Understanding Insect Physiology And Biochemistry For Application In Insect Management”; Dr. Izfa Riza Hazmi: “Ecological Study And Efficiency Of Elaeidobius Kamerunicus As Oil Palm Pollinator In Malaysia”; and  Assoc. Prof Dr. Salmah Yaakop: “Molecular Systematics Study On Various Significant Insects Species From Agricultural Areas In Malaysia”

Seminar yang diadakan di Ruang Sidang 1 PTN (W 7, Lv 5) ini dihadiri  peserta yang bukan hanya berasal dari internal civitas akademika Departemen Proteksi Tanaman saja, namun juga dihadiri oleh beberapa peserta dari departemen lainnya yang berada di IPB.